Anna Granberg

En tjej från Roslagen som mötte prinsen från Ockelbo och här blev vi när startade familj att bosätta oss. Fyllt 40 år, barnen har hunnit blivit tonåringar och det är dags för mig att göra det jag vill och mår bra av! Ni vet så där som man säger, "att när barnen blir stora då ska jag ........." 

Det har krävts mycket tid med funderingar, drömmar och mod för att satsa men den erfarenhet jag tar med mig in i detta gör att jag vågar och går in i detta helhjärtat.  Det ger mig underbar energi att få ta hand om er. 

Jag drabbades själv av utmattningssyndrom på grund av många händelser som skedde under kort tid. Fick svårt att hitta balansen, tappade bort mig själv totalt. Drabbades även av efterföljande depression pga bristen på hjälp från sjukvården. 

Kort och gott, allt det som drabbade mig och min familj under dessa år, gjorde att jag idag vill finnas här för dig. Jag har jobbat med mig själv väldigt mycket under många år, har mycket erfarenhet och nu även skaffat mig utbildning inom fler områden. Vad gäller att arbeta med mig själv och att skaffa mig mer utbildning och erfarenhet har jag insett att detta är en ständig process, att jag aldrig vill eller kommer sluta! 

Just nu pågår jag utbildning till Holistisk coach, det är en stor dröm som går i uppfyllelse.

Jag vill se till hela människan med fokus på naturlig hälsa - att du ska hitta din kraft.  

Hur viktigt det är med återhämtning och självkännedom, att du hittar och lär känna dig själv - du är viktig! 

Jag skulle kunna berätta mycket mer om mig och mitt liv men jag har under denna livsresa lärt mig att fokusera på att leva här och nu. Skulle jag ha skrivit denna presentation för 2 år sedan hade den innehållit sceanariot från hela min sjukdomsresa och man hade kunnat uttala i texten min bitterhet och ledsamhet. Idag har jag accepterat allt (det mesta!) och börjat fokusera på att lära känna och hitta mig själv igen.

Förändring kan för många förknippas med rädsla, det gjorde det för mig. Förändring behöver inte handla om det förflutna, att ändra på något som varit fram till nu eller att jämföras med det förflutna som att det måste bli bättre än.....

Tänk istället förändring som utvecklande och för att skapa något nytt. Något som tidigare inte funnits där.

Då låter det mycket spännande med personlig förändring va? 

Jag finns här för dig, vi ses!

Lev i nuet, observera och acceptera.

Skapa din hemsida gratis!