Tjänster / Behandlingar

Mindfulness 

Mindfulness eller medveten närvaro innebär precis som den svenska översättningen lyder, att leva mer medvetet i varje stund. 

Mindfulness är ett förhållningssätt till livet, där man kan utveckla uppmärksamhet, medvetenhet och medkänsla. Att vara fullt medveten om vad som sker i nuet, utan filter, utan att värdera eller döma det vi upplever och det som sker. 

Du kan bli mer medveten om dig själv, hur du känner, tänker och agerar i olika situationer i livet och lära dig leva med mer klarhet och acceptans. 

Mindfulness handlar om att se det som det är. 

Mindfulnessgrupper med meditationer och medveten rörelse är planen att starta upp under 2023. Är du redan nu intresserad av att delta får du gärna säga till så skriver jag upp dig! 

Du

Mindmassage

NY! - from. 1 november

MindMassage är avslappningsmassage kombinerat med guidning i medveten närvaro.

Under denna stund lyssnar du till en guidad meditation där jag med massage följer den och du bara får slappna av,  vara närvarande och fokusera på här och nu.

Behandlingen är effektiv mot stress och ger en möjlighet till total återhämtning för både kropp och huvud.

är

Healing

Universell Vit Tids Healing - UVTH passar bra vid alla former av oönskade problem och situationer i livet. För healing av både fysiska och psykiska problem, såväl som emotionella och vardagliga situationer.

Med UVTH kan man gå tillbaka i tiden för att ge healing, till dåtid. Att läka skador och trauman man varit med om och idag lever med. Man healar naturligtvis även i nutid men healingkraften sänds även in i framtiden. T.ex. att finna styrka inför kommande prövningar och svårigheter.

Healingen är hela tiden målsökande i kroppen och hittar felet vare sig det är fysiskt, psykiskt, emotionellt etc. Detta vid sessionen, men även under dagarna efter besöket. Så om du kom för ryggont och felet var ett stressigt arbete, så kommer lugnet infinna sig på jobbet efteråt.

UVTH kan inte störa, förstöra eller ges i negativ form.

Jag utför UVTH både som närhealing och distanshealing.

den

Aromamassage 

Efter dina behov väljer vi ut eteriska oljor som främjar och bevarar din hälsa, stödjer kroppens egen självläkningsförmåga, ökar känslan av avslappning och välbefinnande samt skapar balans mellan kropp och själ.

Njut av underbara dofter, oljornas kraft och en ge dig själv en stund av återhämtning. 

Läs mer om eteriska oljor under "Aromaterapi".

viktigaste

Regndroppsbehandling

Taktil massage med eteriska oljor.

Regndroppstekniken gynnar ryggraden samt välbefinnandet och hjälper kroppen att bevara hälsan genom att stärka immunförsvaret. Regndroppsbehandling stödjer kroppens strukturella balans och påverkar känslorna.

Detta genom samverkan av de oljor och tekniker man arbetar med under behandlingen.

Läs mer om eteriska oljor under "Aromaterapi". 

personen

NAT Neuro Auricular Technique

En behandling som stödjer vårt autonoma nervsystem, främjar frigörelse, syresätter och balanserar.

Det är de speciellt utvalda eteriska oljorna och lätta rörelser med en glasstav vid skallbasen, nackkotorna och längs en del av ryggraden som i denna behandling väcker receptorerna, får igång energierna i dina nervbanor och gör jobbet.

Effektiv vid stress, oro och ångest, sömnbesvär, minnesproblem, smärta, nackbesvär, whiplash, emotionellt, känslomässig frigörelse, neurologiska åkommor som bla. parkinson.

Mycket lugnande och avslappnande.                                                Avslutas med avkopplande massage av nacke och axlar.  

Läs mer om eteriska oljor under "Aromaterapi". 

i ditt 

Stressbuster

En behandling som är otroligt lugnade, sänker din stressnivå och skapar bättre hälsa.

Med eteriska oljor och lätta rörelser vid nacke och axlar som får igång energierna i dina nervbanor. Oljorna tillsammans med tekniken får igång hjärnans syresättning och blodcirkulationen.

Denna behandling, de eteriska oljorna och massagen hjälper dig att släppa stressen, landa och få bättre återhämtning. 

Avslutas med avkopplande massage av nacke och axlar.   

Läs mer om eteriska oljor under "Aromaterapi". 

liv. 

Coaching

Jag är nu examinerad Holistisk coach vid Lillsveds Folkhögskola och påbörjar därmed resan mot att bli diplomerad. 

Därför söker jag nu dig. Om du just nu när du läser detta känner att du har några saker i ditt liv som du vill förändra eller förverkliga. Något som du kanske funderat på ett tag men som du har svårt eller inte vet hur du ska nå eller bara komma igång med? Då ska just du skicka mig ett mail, berätta lite kort om dig själv så jag får möjlighet att träffa dig. 

Genom coaching kan du få verktyg att ta dig i önskad riktning, att nå dina mål. 

Mitt mål är att du ska stärka dig själv och hitta din egen väg. 

Coaching är INTE terapi eller rådgivning.

Vi träffas 5 gånger, 60 minuter/gång. Om du önskar kan 1 av dessa ske på distans.  

Som övningsklient får du detta till en totalkostnad av endast 1250 kronor samt att du skriver en kort utvärdering efteråt. 

Detta är en spännande resa att göra så jag ser fram emot att få träffa dig! 

Har du frågor och funderingar? Hör av dig. 

  Du är värd allt!

Skapa din hemsida gratis!