Behandlingar & Tjänster

Holistisk coaching

Jag är examinerad Holistisk coach vid Lillsveds Folkhögskola. 

Känner du att du har något i ditt liv som du vill förändra eller förverkliga. Något som du kanske funderat på ett tag men som du har svårt eller inte vet hur du ska uppnå eller bara komma igång med? Skicka mig ett mail, berätta lite kort om dig själv så hoppas jag vi ses framöver. 

Som din coach är mitt mål att du ska finna din egen styrka och därigenom din egen väg. Och som Holistisk coach innebär det att jag ser till helheten och arbetar med dig bla, fysiskt, emotionellt och själsligt. 

Genom coaching kan du få verktyg att ta dig i önskad riktning, att uppnå de delar av livspusslet du tidigare drömt om . 

Detta är en spännande resa att göra så jag ser fram emot att få träffa dig!

Har du frågor och funderingar? Hör av dig, samt mer info på sidan när du bokar.  

Du

Mindfulness

Mindfulness  - medveten närvaro.  

Att fokusera på att vara här och nu, och det med hjälp av dina sinnen och din andning. Att verkligen uppleva allt i stunden. 

Mindfulness är ett förhållningssätt till livet, där man kan träna upp sin förmåga  att aktivera sina sinnen. Att utveckla uppmärksamhet, medvetenhet och medkänsla. Att vara fullt medveten om vad som sker i nuet, utan filter, utan att värdera eller döma det vi upplever och det som sker.

Du kan bli mer medveten om dig själv, hur du känner, tänker och agerar i olika situationer i livet och lära dig leva med mer klarhet och acceptans.

Mindfulness handlar om att se allt som det är. 

"Det är som det är,  och det är okej"

Mindful Bodywork

Är du intresserad av att lära dig mer och delta i Mindful Bodywork? Där vi lär oss hur man kan börja sin resa inom meditation, hur man kan känna in kroppen i medveten rörelse och hur man kan leva mer medvetet närvarande.

är

Healing

Jag utför healing både på plats och på distans.

Det underbara med healing är att jag inte behöver veta någonting om dig, healingen söker sig dit den behövs.

Men självklart kan du även önska få healing skickat till specifika besvär, händelser, trauman m.m. I dåtid, i nutid och i framtid! 

Healing är den kraft jag landar i grundar alla min behandlingar med. 

Universell Vit Tids Healing - 

passar bra vid alla former av oönskade problem och situationer i livet. För healing av både fysiska och psykiska problem, såväl som emotionella och vardagliga situationer.

Med UVTH kan man gå tillbaka i tiden för att ge healing, till dåtid. Att läka skador och trauman man varit med om och idag lever med. Man healar naturligtvis även i nutid men healingkraften sänds även in i framtiden. T.ex. att finna styrka inför kommande prövningar och svårigheter.

Healingen är hela tiden målsökande i kroppen och hittar felet vare sig det är fysiskt, psykiskt, emotionellt etc. Detta vid sessionen, men även under dagarna efter besöket. Så om du kom för ryggont och felet var ett stressigt arbete, så kommer lugnet infinna sig på jobbet efteråt.

UVTH kan inte störa, förstöra eller ges i negativ form.

den

NAT - Neuro Auricular Technique

Stödjer vårt autonoma nervsystem. Främjar frigör, syresätter och balanserar de nerver som styr våra inre organ. 

Denna behandling utförs med speciellt utvalda eteriska oljor och lätta rörelser med en glasstav vid skallbasen, nackkotorna och längs en del av ryggraden. Detta för att stimulera  och skicka impulser som ger signaler till cellerna och få igång energierna i dina nervbanor.

Effektiv vid stress, oro och ångest, sömnbesvär, minnesproblem, smärta, nackbesvär, whiplash, emotionellt,- och känslomässig frigörelse, neurologiska åkommor som bla. parkinson.

Mycket lugnande och avslappnande. Avslutas med stretch/massage av  huvud, nacke och axlar.

Olika verksamma ämnen i Young Livings oljor:

Fenoler: Tar hand om virus, bakterier, svamp och rengör cellerna. Sesquiterpiner: Levererar syre till cellerna och tar bort felskriven information i cellminnet och DNA.                                        Monoterpiner: Erbjuder en variation av läkande egenskaper.

viktigaste

Stressbuster

Otroligt lugnande, sänker din stressnivå och ger dig återhämtning. 

Denna behandlig utförs med speciellt utvalda eteriska oljor och lätta masserande rörelser vid skallbasen, nacke och längs en del av ryggraden. Oljorna tillsammans med tekniken får igång hjärnans syresättning och blodcirkulationen. 

Behandlingen kan även utföras, efter behov, med en glasstav. Denna används då med lätta rörelser också vid skallbasen, nackkotorna och längs en del av ryggraden. Detta för att stimulera och skicka impulser som ger signaler till cellerna och få igång energierna i dina nervbanor.

Avslutas med stretch/massage av huvud, nacke och axlar. 

Olika verksamma ämnen i Young Livings oljor:

Fenoler: Tar hand om virus, bakterier, svamp och rengör cellerna. Sesquiterpiner: Levererar syre till cellerna och tar bort felskriven information i cellminnet och DNA.                                        Monoterpiner: Erbjuder en variation av läkande egenskaper.

personen

RDT - Regndroppsbehandling

Regndroppsbehandlingens oljor gör under för vårat välbefinnande. 

Med de speciellt utvalda eteriska oljorna som används i denna behandling tillsammans med den massageteknik som utförs ligger här ryggradens hälsa i fokus. 

Genom att tillföra dessa naturliga oljor hjälper vi kroppen att bevara hälsan genom att stärka vårat immunförsvar. De oljor man här arbetar med hjälper kroppen bekämpa bla. oönskade bakterier och virus. 

RDT stödjer oss även emotionellt. Då de eteriska oljorna i denna behandlingsform även verkar terapeutiskt på vårat känslocentrum i hjärnan. Det gör att Regndroppsbehandlingen även är mycket välgörande för oro, stress, utbrändhet, värk samt för känslomässig läkning. 

Här börjar man tillföra oljorna och utföra behandlingen under fötterna och går därefter upp till ryggen. 

Olika verksamma ämnen i Young Livings oljor:

Fenoler: Tar hand om virus, bakterier, svamp och rengör cellerna.  Sesquiterpiner: Levererar syre till cellerna och tar bort felskriven information i cellminnet och DNA.                                        Monoterpiner: Erbjuder en variation av läkande egenskaper.

i ditt 

MindMassage

MindMassage är avslappningsmassage kombinerat med guidning i medveten närvaro.

Behandlingen kombinerar klassisk massage och mindfulness och ger möjlighet till total avkoppling för både kropp och huvud.

Under denna stund lyssnar du till en guidad meditation där jag med massage följer den och du bara får möjlighet att slappna av och fokusera på här och nu. Vilket innebär att vi inte pratar med varandra under behandlingen utan du får möjlighet att prova på hur medveten närvaro kan hjälpa till att stilla tankarna.

 MindMassage motverkar stress och ger möjlighet till total avslappning och återhämtning. Du vaggas in i en total avslappning med ljud och massage som redskap. En underbar massage och avslappning för den spända kroppen och hjärnan. 

Det krävs inte att du har provat Mindfulness eller meditation innan, den är framtagen för att alla ska kunna ta och uppskatta behandlingen. Det krävs inget annat av dig än att just du finns där för dig, just då. 


liv 

AromaEnergy

Det här är min behandling!   

En behandling där jag vill ge dig en stund av total avslappning och återhämtning. Där fokus läggs på att släppa de spänningar vi får i axlar, nacke och huvud av stress. 

Här använder jag mig av healing, och de kunskaper, tekniker och erfarenheter jag har för att ge dig en fin och välmående stund. 

 Jag utför behandligen vid huvud, skallbas, nacke, axlar och ner mot rygg. Jag använder mig av olika tekniker, stretch och massage, lugnt, mjukt och avslappnande. Jag arbetar alltid inkännande så varje behandling ser olika ut beroende på individ och efter behov. 

Jag arbetar med energier och välgörande eteriska oljor. 

Så låt mig hjälpa dig släppa stressen och fylla på med återhämtning.  

  Du är värd allt!

Skapa din hemsida gratis!